Doneren

We kunnen geen doelen bereiken zonder de donaties van u.
We hebben vele donaties ontvangen. Sommige mensen maken geld over, anderen geven de voorkeur aan een online donatie en ook zijn er mensen die met allerlei leuke en lieve initiatieven geld ophalen.

Zo zijn er mensen die op verjaardagen een doos neer zetten met het verzoek geld te geven en hebben de ouders van Edwin Bokslag het Pieterpad gelopen en zich daarbij laten sponsoren. Geweldig!

Als u doneert aan de Stichting Youri en uw (email)adres bekend maakt, zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. U krijgt dan minimaal 1x per jaar een nieuwsbrief, bij voorkeur per email. Als u liever uw postadres achterlaat, krijgt u de nieuwsbrief thuis gestuurd.

Uiteraard vinden wij het fijn als u een bijdrage wilt leveren in de projecten die de Stichting Youri realiseert. U kunt op 2 manieren doneren:

• U kunt een (eenmalige of periodieke) overboeking maken naar het IBAN van de Stichting: NL20RABO0353275247. De Stichting Youri is gevestigd te Maasbracht.
  • U kunt online een donatie doen via de volgende linkĀ online doneren

Alvast bedankt voor uw bijdrage!